Делегация на Народното събрание, ръководена от председателя на Комисията по

...
Делегация на Народното събрание, ръководена от председателя на Комисията по
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в среща на Европол

Делегация на Народното събрание, ръководена от ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов, ще взе участие в Четвъртата среща на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол, която ще се организира в Букурещ на 25 февруари 2019 година, оповестява Нова тв.

``
реклама

Делегацията на Народно събрание включва още ръководителя на  Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия Димитър Лазаров и Мустафа Карадайъ, член на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и Комисията за надзор над службите за сигурност.

По време на срещата ще бъде изслушано управлението на Европол и Европейския контролен орган по отбрана на данните, на  Еропейския център за киберпрестъпност и други Цветан Цветанов ще показа отчет за присъединяване си в срещите на Управителния съвет на Европол в интервала септември 2018 година - февруари 2019 г. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР