Делегати от управляващата партия в Русия единодушно подкрепиха кандидатурата на

...
Делегати от управляващата партия в Русия единодушно подкрепиха кандидатурата на
Коментари Харесай

Управляващата партия в Русия подкрепя кандидатурата на Путин за преизбиране

Делегати от ръководещата партия в Русия единомислещо поддържаха кандидатурата на президента Владимир Путин за преизбиране на конференция в Москва, оповестиха държавните организации.

Ходът пристигна единствено ден откакто поддръжниците на водача на Кремъл публично го предложиха да се кандидатира на президентските избори през 2024 година като самостоятелен претендент.

Една малко известна вяра за президент на Русия, която приканва за мир в Украйна, също се приближи към формалното вписване като претендент, осигурявайки номинация от група от повече от 500 поддръжници в съветската столица.

Дмитрий Медведев, ръководител на Единна Русия и някогашен съветски президент и министър-председател, прикани съпартийците да „ активизират всички деятели и поддръжници ” в поддръжка на господин Путин преди гласуването, планувано за 15-17 март, съгласно отчети на съветски държавни организации.


В тирада на конференцията господин Медведев назова господин Путин „ наш претендент “ и съобщи, че неговото преизбиране за пети ман...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР