Делата за развод и домашно насилие между Джони Деп и

...
Делата за развод и домашно насилие между Джони Деп и
Коментари Харесай

Бившите на Джони Деп срещу Амбър Хърд

Делата за бракоразвод и домашно принуждение сред Джони Деп и Амбър Хърд не е мъчно да определим като едни от най-скандалните в Холивуд. Чухме какви ли не тежки думи от двете страни, най-много взаимни обвинявания за демонстрация на физическа и вербална експанзия. Не липсваха даже и проекти за преднамерено ликвидиране от страна на артиста.

Къде тъкмо е златната среда на истината е работа на съда да дефинира. А до момента в който тече финалната фаза на чуванията, артистът получи сериозна поддръжка от две свои някогашни обичани , които очевидно не споделят неприятните усещания на Хърд от него.

Първа бе Уинона Райдър , с която Деп живееше няколко години. Тя изрично застана зад артиста с желанието да почисти опетненото му от Хърд име. По думите й, Джони постоянно е бил деликатен и грижлив и тя не може да си показа, че е показал каквато и да била експанзия против модела.
 Снимка 471936

Райдър споделя, че " не желае да назовава никого измамник ", само че счита, че е живяла задоволително време с Деп (4 години), с цел да може да го опознае и през днешния ден да не има вяра на всички ужасни обвинявания, отправяни към него . Актрисата не приема концепцията, че някогашният й може да бъде нападателен, тъй като това е коренната диаметралност на визията, което тя има за него.

Дни по-късно изявление пристигна и различен жест на поддръжка за Деп, този път от някогашната му брачна половинка Ванеса Паради . Тя не за първи път застава зад тила му, само че и в този момент има какво да каже.
 Снимка 471937

Тя го направи в публична позиция, която отиде непосредствено в съда , с цел да послужи като доказателство в интерес на артиста. В нея Паради стартира с това, че познава Деп от 25 години, били са семейство 14 и са отгледали две деца дружно. И през цялото това време той е бил благ, грижлив, великодушен и всичко друго, само че не и принудител.

Според нея, няма нищо правилно в обвиняванията на Хърд . А Ванеса е обезпокоена от това, че хората още имат вяра в тези " погрешни обстоятелства " и това оказва съществено отрицателно въздействие върху имиджа и кариерата на Деп, написа Daily Mail.
 Снимка 471938

Междувременно още една колежка на артиста, с която не са били интимни, само че го познава доста добре, също се изрече в негова поддръжка. Пенелопе Крус също писа до съда , с цел да съобщи изрично, че в никакъв случай не е виждала Деп да демонстрира експанзия. А тя го познава, откогато е на 19.
 Амбър Хърд, Джони Деп и признанията на някогашната асистентка на модела Кейт Джеймс
Насилница ли е Амбър Хърд

Каква в действителност е истината

Двамата и до през днешния ден си остават доста положителни другари, а испанската звезда не е трансформирала мнението си, че Деп постоянно е благ с всички , има ужасно възприятие за комизъм и неизчерпаема благотворителност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР