Декларацията за ускорения прием на Украйна в НАТО е ненавременна.

...
Декларацията за ускорения прием на Украйна в НАТО е ненавременна.
Коментари Харесай

БСП за визитата на Зеленски: Това ли е най-важното за българските граждани

„ Декларацията за ускорения банкет на Украйна в НАТО е ненавременна. Ние тичаме пред вятъра – виждаме, че одобрени демокрации като Франция, Германия, Италия показват запаси за участието на Украйна в Алианса ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Ирена Анастасова в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

В това разделяне на обществото такава декларация не способства за усмиряване на българското общество, сподели националният представител. „ Ние от Българска социалистическа партия сме за неутралитет на България ”, изясни Анастасова.

Изброявайки дейностите на кабинета, тя съобщи политическата линия на своята партия. „ Не считаме, че в тази обстановка ръководещите сега пазят националния интерес на България. Ние с какво се занимаваме в Народното събрание – Декларация за ускореното участие на Украйна в НАТО, продажба на реакторите на АЕЦ „ Белене ”, увеличение доставките на оръжие за Украйна. Това ли са най-важните неща за българските жители ”, запита депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР