Декларацията на ПП беше като баница с късмети, но куп

...
Декларацията на ПП беше като баница с късмети, но куп
Коментари Харесай

ГЕРБ разкри кои са Сашо Кеша и Шишо Бакшиша на Киро Петков! И защо се влачат по корем

Декларацията на Политическа партия беше като баница с шансове, само че куп шансове липсваха – здраве, шанс, работа, пътешестване в чужбина, съществени шансове. Нямаше една дума за районно развиване, земеделие, спорт, туризъм, просвета.  Ако ще има баница, то тя да е с всички шансове. Това съобщи за „ Офанзива “ Делян Добрев от ГЕРБ.

Според него опорките на Политическа партия са все разнообразни, а в този момент е повдигането на приходите.

„ Минималната заплата скочи с над 20% за последните 12 месеца, а това е повече от инфлацията, само че това не се прави в Народното събрание, а сред синдикати, работодатели и държавно управление. Служебният кабинет се оправя относително добре – да вземем за пример министрите Росен Христов, Христо Алексиев, Никола Стоянов “, счита Добрев.

По думите му двама от министрите на Политическа партия имат любопитни прякори, които въплъщават ръководството им – Сашо Кеша и Шишо Бакшиша.

„ Защо Асен Василев се влачи по стомах, с цел да имаме дерогация, като завоюваха единствено компании като „ Газпром “ от свръхпечалби. Все още са надписани горивата, по тази причина желаеме да изземем свръхпечалбата и да я върнем на българския народ. Цената в последния ден от ръководството на ГЕРБ беше 28 лв. на мегаватчаса. При Политическа партия доближи до 350 лв.. Те вкараха медиатори, които натовариха цената с 30%. Надявам се да има правдивост и да си получат заслуженото, за 2,5 милиарда лв. купиха газ търг и конкурс. Сега цената на газа не пада, тъй като Политическа партия нагнети Чирен със безценен газ. Взеха парите от автомагистралите и ги дадоха за обществени заплащания. Те са гениални измамници с бели якички “, сподели той.

И добави, че Демократична България може да разчита на поддръжката на ГЕРБ за третия мандат и няма да се упорства за министър председател от квотата им.

Относно въглищните централи той уточни, че в случай че контрактуваното от Борисов беше останало, е могло да се открият 2-3 ТЕЦ-а. „ Трябва да се предоговорят решенията по ПВУ, тъй като другояче ще изпаднем в рецесия “, счита той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР