Деклан Райс беше обект на блестящи похвали както от Тиери

...
Деклан Райс беше обект на блестящи похвали както от Тиери
Коментари Харесай

Тиери Анри и Пиърс Морган са съгласни относно ролята на Деклан Райс в предизвикателството за титлата на Арсенал

Деклан Райс беше обект на блестящи похвали както от Тиери Анри, по този начин и от Пиърс Морган, до момента в който кариерата му в Арсенал продължава да върви все по-силно.

Английският национал коства на " артилеристите " внушителните £105 милиона, откакто го примамиха от лондонския противник Уест Хям през лятото, само че Райс бързо направи тази голяма сума да наподобява като преференциална договорка с поредност от сензационни демонстрира, в това число последния му мач против Шефилд Юнайтед.

Момчетата на Микел Артета свършиха лека работа с Блейдс, като ги победиха с 6-0 на техния личен терен и даже водеха с 5-0 преди почивката. Беше зашеметяващо начало на календарната година за Арсенал, който завоюва всичките си седем мача в лигата през 2024 година с общ резултат 31-3.

Двата гостуващи конфликта в лигата преди този момент видяха артилеристите победи Уест Хем с 6-0 и Бърнли с 5-0. Играта против Шефилд Юнайтед безспорно беше най-доминиращата, значително с помощта на елитното показване на Райс и 25-годишният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР