Деклан Райс беше извикан за първи път в английския национален

...
Деклан Райс беше извикан за първи път в английския национален
Коментари Харесай

Саутгейт повика най-добрият млад играч на Ирландия

Деклан Райс беше извикан за първи път в британския народен тим, единствено месец откакто 20-годишният полузащитник беше определен за най-хубав млад състезател на Република Ирландия.
Райс, който е футболист на Уест Хам, реши през февруари да смени страните, които ще показва на национално равнище. Сега той ще носи екипа на Англия- страната, на чиято територия се е родил, откакто три пъти беше викан за контролни мачове в националния отбор на Република Ирландия - страната, от която произлизат татко му, баба му и дядо му по бащина линия. Вчера Футболната асоциация на Република Ирландия разгласи, че Деклан Райс е най-хубав млад ирландски футболист за 2018-а година, само че към момента не е получил премията си поради траялия прекомерно дълго развой на гласоподаване. Това би трябвало да стане в неделя, само че Райс няма да участва, се споделя в мнение на ФАИ от през днешния ден. Селекционерът на англичаните Гарет Саутгейт го повика в тима единствено седмица, откакто ФИФА разреши да смени страните. Номинацията на англичаните провокира същински смут във футболните среди и измежду почитателите в Ирландия, а хората от Футболната асоциация наподобяват неуместно, защото неин представител разгласи през вчерашния ден по какъв начин въпросната премия подсигурява оставането му в отбора на " детелините ".
Англия е в група А на Европейските квалификации, където е и българският тим. Първата среща на " трите лтва " е на 22-и март на " Уембли " против Чехия, а три дни по-късно гостува на Черна гора.

Here it is – the #ThreeLions' squad for our opening two #Euro2020 qualifiers:https://t.co/3seiPqsZrO
— England (@England) 13 март 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР