Декември вече “чука на вратата, като това може да се

...
Декември вече “чука на вратата, като това може да се
Коментари Харесай

Най-потенциалните криптовалути за търговия през декември – Render, Avalanche, Bitcoin ETF

Декември към този момент “чука на вратата ”, като това може да се окаже златна опция за вложителите в Bitcoin и алткойните.

Но за разлика от ноември, който беше страховит за Solana, Cardano & Ethereum, който най-сетне проби $2,000, то през декември ще има други звезди на хоризонта – Render, Avalanche & Bitcoin ETF .

В публикацията ще разгледаме за какво тъкмо те ще изпъкнат на фона на стотиците хиляди други планове.

Render – резистентен растеж, който ще продължи през декември

Render ($RNDR) отбелязва резистентен растеж, който се чака да продължи и през месец декември. Скорошният разбор демонстрира забележителен скок на месечна база от над 65%, което приказва за възходящата известност и приемане на тази криптовалута в капиталовите среди. Освен това, $RNDR има голяма поддръжка от вложители и софтуерни запалянковци, което прибавя непоклатимост и доверие в нейния напредък.

В последните отчети се отбелязва над 12.8% растеж на комерсиалния размер на $RNDR, който доближава близо $170 милиона на дневна база. Това е мощен знак за дейното търгуване и интереса на пазара. С оглед на тези позитивни трендове, анализаторите чакат от $RNDR мощен месец и капацитет за постигане на целеви цени сред $3.80-$4.

Avalanche – нов скок след спада е предстоящ

Avalanche ($AVAX) неотдавна претърпя обилни пазарни придвижвания, което е типично за волатилния свят на криптовалутите. След като $AVAX скочи до над $22.47 и сложи нов връх на равнища от $22.86, ранните вложители капитализираха облагите си, което докара до краткотраен спад на цената.

Въпреки сегашния спад, анализаторите са оптимистични по отношение на бъдещето на Avalanche. Очаква се нов бичи пазар на Avalanche през декември. Това виждане се основава на разбор на настоящите пазарни условия и капацитета на платформата. Предвид настоящата цена от $20.80, анализаторите плануват кратковременен спад до към $20, след което може да забележим нови върхове. Прогнозите са, че Avalanche може освен да доближи своите предходни рекордни стойности, само че и евентуално да пробие прага от $23.

Bitcoin ETF – обезпечен напредък на цената в идващите седмици

$BTCETF неотдавна доближи цена от $0.0056, което отразява растящия интерес към този новаторски капиталов инструмент. Събраните над $1.25 милиона демонстрират, че темпото на предпродажбата напредва доста бързо, като вложителите наподобява са почнали да осъзнават капацитета на този умозрителен токен, който следи борсовите фондове на Bitcoin.

Съобщенията от реномирани медии като Bloomberg, които цитират разбори от Уолстрийт, предричащи $100 милиарда капацитет за фючърсните BTC, единствено укрепват вярата, че наближават вълнуващи времена за криптовалутите. Такива прогнози неизбежно имат резултат върху капиталовите настройки и това сигурно ще повлияе на цената и на Bitcoin ETF токена, правейки го привлекателна алтернатива за тези, които търсят да диверсифицират своите портфолиа и да се възползват от динамичния растеж на крипто пазара.

Може ли Bitcoin ETF да скочи със 100Х?

Докато концепцията за 100-кратен скок на Bitcoin ETF може да звучи вълнуващо, няма по какъв начин да се създадат такива смели прогнози с убеденост. Пазарната динамичност е извънредно променлива и предвижданията постоянно могат да бъдат несигурни. За разлика от доста спекулативни токени, при Bitcoin ETF анализаторите допускат по-умерени и реалистични цели. Например, се приказва за достигането на 2Х нарастване малко след края на предпродажбата, което наподобява като напълно постижима цел.

Освен това, ценовата прогноза на Bitcoin ETF демонстрира капацитет за постигане до $0.05 към средата на 2024 година, интервал, който съответствува с упования халвинг на Bitcoin. Този халвинг се чака да има доста въздействие освен на самия Bitcoin, само че и на неговите клонинги и обвързваните с тях капиталови артикули. В този подтекст, Bitcoin ETF предлага опция за резистентен напредък.

Стейкинг премиите – най-хубавата оферта на Bitcoin ETF?

Стейкинг премиите в действителност са главната причина, поради която харесваме $BTCETF . Към момента на писане на публикацията се оферират 198% APY, като чакаме тези стойности да не падат под 50% най-малко в идващите няколко месеца. И в случай че се осъществен прогнозите на анализаторите за цени от $0.05 следващата година, то една инвестиция от $1,000 в този момент би донесла рентабилност в интервала от 25-40% (в взаимозависимост от лихвите в пула), без да се има поради нарастването на цената.

Пример : Инвестирате $1,000 при настояща цена от $0.0056. Ако цената се качи до $0.05, това ще съставлява 8.93 пъти нарастване. Бонусите, даже да са на минимална база от 25%, значат, че вашите $250 награди евентуално могат да станат $2,232. Добавете $8,930 към тях и ще можете евентуално да разполагате с $1,1162. Или над 10Х чиста рентабилност.

Как да купя Bitcoin ETF?

  1. Посетете уеб страницата на предпродажбата
  2. Свържете своя крипто портфейл
  3. Закупете токени и потвърдете транзакцията
  4. Стейкнете токените си в пула
  5. Заявете токените си в края на предпродажбата, или когато ви устройва цената.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР