Декември идва с усещането за най – прекрасното време от

...
Декември идва с усещането за най – прекрасното време от
Коментари Харесай

Коледен базар в Габрово от 5 до 31 декември

Декември идва с чувството за най – прелестното време от годината – на споделени страсти, наслада и нови очаквания.

Светлини, украси, дарове – еуфория към Коледните и Новогодишните празници. Традиционно към този момент в този интервал Община Габрово обезпечава опция на занаятчии и търговци да показват своите произведения и творби на изкуството по време на Коледен базар. Той ще бъде ситуиран в алеята сред Република България „ Априлов – Палаузов “ и Национална Априловска гимназия в интервала от 5 до 31 декември.

Участие могат да вземат художници, занаятчии и компании, представящи лично произвеждане и търговци на артикули с подаръчен характер – коледни сувенири, коледна декорация, коледни играчки, бижута, сурвакници, коледни картички и други продукти, съответстващи на коледно-новогодишната тема на базара. На разположение на искащите търговци са и четири броя дървени къщички, в които могат да се прави търговия с хранителни произведения и питиета.

Дейността по време на базара ще се реализира върху 10 места, всяко от тях с повърхност до 10 кв. м. Издаването на позволение за търговия навън се реализира според Наредбата за реда и изискванията за осъществяване на комерсиална активност на територията на община Габрово. Искане за издаването им е достъпно и се одобряват до 28 ноември 2022 година в това число, в ЦАО на Община Габрово.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР