Декември е вече тук и ви приканва да отделите повече

...
Декември е вече тук и ви приканва да отделите повече
Коментари Харесай

Няколко съвета за хората, които пътешестват с дете

Декември е към този момент тук и ви приканва да отделите повече време за себе си и фамилията. А какъв по-добър метод да прекарате щастливи мигове с обичаните хора от това да пътувате дружно.

Защото истината е, че организирането на екскурзия в никакъв случай не е било толкоз елементарно и преференциално, какъв брой е сега, с помощта на кредитна карта DSK-Wizz Air. Неслучайно е по този начин - всяко заплащане с картата носи точки, които могат да се употребяват когато и да е за отстъпки - както от цената на самолетните билети, по този начин и от услугите, предлагани на уеб страницата на самолетната компания.

Чудите се коя точка от света да посетите? Европейските столици са добър вид. Те са празнично украсени и безспорно ще са огромна атракция за вашите деца. А и имам вяра, че красивата градска декорация няма да остави и вас безразлични и ще ви помогне да се заредите с позитивизъм и коледно въодушевление.

Освен това пътешествията са прелестен метод да разширите хоризонтите на своето дете, да му помогнете да срещне нови култури и да се учи, до момента в който се забавлява. Но с цел да бъде екскурзията с деца прелестно преживяване, би трябвало да следвате няколко елементарни правила.

Кои са те?

Подберете най-подходящото време за пътешестване за вашето дете. Нека не се лъжем, малко деца съумяват да спят по гейтове и в самолети. Затова, в случай че не желаете да ви гледат неоправдателно близките, до момента в който успокоявате ревящото си, изморено дете, по-добре изберете полет, който да не съответствува с часовете за сън на малчугана. Няма да съжалявате, в случай че планирате пътуването през часовете от деня, когато детето ви всекидневно е в положително въодушевление. Най-често това е заран, когато е нахранено и отпочинало.

Ако детето ви към момента е с памперс, би трябвало да предвидите по една еднократна пелена за всеки час от пътуването ви – имайте поради освен продължителността на полета, само че и времето, което ще прекарате на летището. Трябват ви и най-малко два спомагателни биберона, тъй като всичко се случва и е допустимо да загубите главния. А не желаете целият аероплан да разбере за случилото се, поради разярения плач на мъника.

В ръчния си багаж също по този начин е належащо да носите в допълнение долни дрехи и облекло за детето си, тъй като може да се полее, или да изцапа облеклата си.

Още три неща, които наложително би трябвало да намерят място в дамската ви чанта и да са ви на разположение по време на цялата екскурзия с дете, са дезинфектант за ръце, въпреки всичко в този момент е сезонът на вирусите, а също и мокри и сухи кърпички.

Носете храна за детето. Трябва да сте запасени с храна освен по време на престоя си на летището и в самолета, само че и когато се разхождате из определената от вас дестинация. Все отново, с цел да има сила мъникът и да може да опознава с интерес и въодушевление забележителностите, той би трябвало да е утолен.

Затова, в случай че не желаете да купувате нездравословни и подозрително изглеждащи храни, по-добре носете в себе си домашно подготвен сандвич или пълнозърнести бисквити.

Друг миг, който не е за подценяване, е изборът на облекло за детето. Съветвам ви за самото пътешестване да подберете по-тъмни облекла, тъй като е много евентуално да се изцапа през часовете, прекарани на летището или в самолета. А няма потребност да носи като орден забележими лекета върху белия си пуловер, нали?

Освен това е добре да облечете детето с няколко пласта облекла. Така ще може да го събличате или обличате съгласно температурата на помещенията/местата, в които се намирате.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР