Декември е и целият свят е завладян освен от емоциите

...
Декември е и целият свят е завладян освен от емоциите
Коментари Харесай

5 приказни коледни базара в Европа, подходящи за всеки бюджет

Декември е и целият свят е превзет с изключение на от страстите към Световното състезание по футбол, и от празнично въодушевление. Мнозина с право смятат това време за най-вълшебното и красивото през годината .

В търсене на коледния дух, няма по какъв начин да не сте попадали на прелестни фотоси на коледните базари в Европа . И несъмнено сърцето ви е трепнало пред гледката на охолно украсените елхи, красиво осветените катедрали и здания, радостните площади и уютните дребни дървени къщички, предлагащи всевъзможни изкушения.

Коледните базари са по-често срещани в северноевропейските страни. Те стартират през Късното Средновековие в немскоговорящите елементи на Европа и тогавашната Свещена Римска империя. Там и до през днешния ден обичайният дух на тези неповторими места е към момента жив и всеки може да се потопи в него, в случай че търси неповторимо коледно преживяване.

През последните години от ден на ден български градове обезпечават на жителите си коледни занимания, ледени пързалки и кулинарни изкушения през декември. Много от обичайните европейски ястия можете да опитате и тук, само че въпреки всичко ви предлагаме да се потопите в коледната атмосфера на Европа.

Къде са най-красивите коледни базари , с какви неповторими ястия могат да ни изкушат и почти какъв брой би ни коствало да им се насладим – разберете в галерията.
 5 коледни базара в Европа, подобаващи за всеки бюджет  5 коледни базара в Европа, подобаващи за всеки бюджет  5 коледни базара в Европа, подобаващи за всеки бюджет  5 коледни базара в Европа, подобаващи за всеки бюджет
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР