Декември е, а това означава редица поводи за празник, както

...
Декември е, а това означава редица поводи за празник, както
Коментари Харесай

Никой не очакваше това от Кейт Мидълтън

Декември е, а това значи редица мотиви за празник, както и празненства от всевъзможен тип. Освен за елементарни хора като нас, това важи и за кралските особи. В Бъкингамския замък се състоя следващата церемония вечеря преди Коледа.
 Шведската принцеса Виктория за връзките си с Кейт Мидълтън и принц Уилям
Шведската принцеса искрено за Кейт Мидълтън

Какви са връзките сред шведския и английския кралски дворове

Това беше обичайния дипломатически банкет, който събира в двореца хора от другите дипломатически представителства във Англия. Около 500 посетители бяха посрещнати от крал Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Кралят и престолонаследникът бяха избрали типичен фракове с бели папийонки - тъкмо каквото е условието за white tie събитие. Съпругата на Чарлз Камила също беше строго-елегантна в кремава рокля с бродерии и корона.
 Снимка 645210

Както постоянно обаче погледите бяха вперени в принцесата на Уелс, която още веднъж съумя да ни изненада. Тя се появи с тъкмо копие на тоалета, който носеше по време на формалния банкет в Йордания за сватбата на престолонаследника принц Хюсеин през юни тази година (снимката долу).

Тя носеше рокля, обсипана с пайети в цвят розово злато, дело на дизайнерката Джени Пакман в композиция с блестящи обувки Gianvito Rossi. Акцент в тоалета й беше короната на кралица Мери с сантименталното име Lover`s Knot.

се е появявала с тази корона навръх 11 публични събития, откогато е брачна половинка на принц Уилям, напомня People. Обеците, с които беше на дипломатическата церемония пък са й подарък от починалата Елизабет Втора, която ги е получила като подарък за сватбата си през 1947 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР