дек. 4 (UPI) – Върховният съд на щата Ню Йорк

...
дек. 4 (UPI) – Върховният съд на щата Ню Йорк
Коментари Харесай

Върховният съд на Ню Йорк отхвърли искането на Доналд Тръмп за ускорено преразглеждане на заповедта за измама в процеса за измама

дек. 4 (UPI) – Върховният съд на щата Ню Йорк в понеделник отхвърли предлагането на някогашния президент Доналд Тръмп да форсира обжалването му на заповед за задръстване, защото показанията на отбраната бяха обновени в процеса му за гражданска машинация на стойност 250 милиона $.

Адвокатите на Тръмп започнаха деня в понеделник с тъжба, призоваваща Апелативния съд на Ню Йорк да даде ускорено преразглеждане на настояването му за анулация на решение на състав от съдии от щатски апелативни съдилища, поддържащи заповед за задръстване, наложена на някогашния президент от арбитър Артър Енгорон.

Планира се Тръмп да застане в своя лична отбрана на 11 декември, стимулирайки своя юридически екип да анулира заповедта за задръстване преди този момент.

В търсене на бързо- проследено преразглеждане на върховен съд, юристът на Тръмп Клифърд Робърт твърди, защото в по-ранни документи неговият клиент страда от „ непоправими пострадвания всеки ден “ и е „ заглъхнал по въпроси, предполагащи пристрастност и н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР