Дежурните медици в Спешното отделение на Пирогов“ са спазили всички

...
Дежурните медици в Спешното отделение на Пирогов“ са спазили всички
Коментари Харесай

Записи от камерите на „Пирогов“ хвърлиха светлина върху скандала със съветника на Тагарев

Дежурните медици в Спешното поделение на „ Пирогов “ са спазили всички стандарти за работа и оказване на помощ на детето на Мустафа Емин, консултант от „ Да, България “ на министъра на защитата Тодор Тагарев. Това демонстрират резултатите от направената вътрешна инспекция, назначена от управлението на незабавната болница след оповестената информация, че той се е държал надменно и е отправял закани към личния състав.

„ Снети са записи за интервала. Снети са пояснения с отчети от страна на всички медицински експерти в „ Пирогов “, които имат отношение по случая и са направени срещи с всички, имащи отношение към случая “, показват от болничното заведение.

От „ Пирогов “ изясняват още, че личният състав е подходил с висок професионализъм, направили са всички нужни консултативни прегледи и проучвания на детето. Оказана му е нужната помощ и операции и е изпратено у дома с рекомендации.

Документацията по случая е водена по разпоредбите и е разказано по часове и минути придвижването на пациента.

„ За този интервал в детска противошокова зала е оказана незабавна помощ на три травматични деца и са извършени продължителни мероприятия по ресусцитация на друго дете, което е преведено с тежък хеморагичен потрес. Или разпоредбите на триаж са спазени прецизно “, изясняват още от „ Пирогов “.

Всички данни от инспекцията са предоставени на Етичната комисия на политическа партия Да, България “. „ Пирогов “ ще даде информация на всички заинтригувани по случая при съблюдаване на Закона за протекция на детето, Закона за здравето и Закона за персоналните данни.

Блитц.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР