Deir el-Balah, Газа – Тъй като обстрелът се засилваше и

...
Deir el-Balah, Газа – Тъй като обстрелът се засилваше и
Коментари Харесай

Снимки: Ужасени хора бягат от израелските атаки в болница Al-Aqsa Martyrs

Deir el-Balah, Газа – Тъй като обстрелът се засилваше и приближаваше от ден на ден и повече до болничното заведение Al-Aqsa Martyrs, пациентите, разселените хора и лекарите там се притесняваха от ден на ден за сигурността си.

Тогава безпилотни израелски квадрокоптери започнаха да стрелят по всичко, което се движеше отвън постройката, карайки десетки хиляди фамилии да се блъскат да разглобят палатките си и да бягат, с цел да спасят живота си.

Дотогава израелските танкове бяха достигнали входа на бежанския лагер Магази и израелската войска разгласи, че покрайнините на болничното заведение са се трансформирали в спектакъл на военни дейности.

Нямаше да има сигурност в здравното заведение за десетките хиляди, приютили се там, те трябваше да стартират да бягат, с цел да спасят живота си, с цел да спасят себе си и фамилиите си.

Могили от движимости се появиха пред болничното заведение, до момента в който хората се мъчеха да намерят микробуси, коли или даже магарешки колички, с цел да отнесат най-важното.

Посте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР