Дефицитите в отбраната са огромни, имаме невероятно големи язви в

...
Дефицитите в отбраната са огромни, имаме невероятно големи язви в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Дефицитите в отбраната са огромни

Дефицитите в защитата са големи, имаме необикновено огромни язви в бранш „ защита “, каза при започване на съвещанието на Министерския съвет министър председателят Кирил Петков.

" Ето за какво проектът на държавното управление е да има и актуализация на бюджета на шестия месец. Ще използваме тези шест месеца да сме сигурни, че разпадът, който е бил през годините, в този момент ще му бъде натрапен надзор и ще обследваме дефицитите ", сподели още Петков.
Икономист за Бюджет 2022: Много малко парче от пицата за тези, които са трайно в клопката на бедността
В България единствено към 2% от обществения бюджет отиват за поддръжка на хора, които са в действителност в рискова беднотия, сподели по БНР Лъчезар Бог...
Прочети повече
" Искам да поздравя всички, бюджетът, който сега се внася за второ четене има три съществени целта, на които сме наблегнали. Първият е огромно равнище на вложения. Говорим за финансови вложения от над 8 млрд, което е невиждано равнище. Второ, вложения в човешкия капитал с огромен приоритет върху образованието и 125% от междинната работна заплата на учителите. Трето, обществената мрежа, която този бюджет дава, е невиждана. За първи път ще имаме такова равнище на адресиране на най-бедните пластове на популацията, в това число и пенсионерите, за което желая да проздравя министър Гьоков, ще бъдат над линията на бедността ", сподели министър председателят. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР