Дефицитът на определени витамини и минерали в организма, проблеми с

...
Дефицитът на определени витамини и минерали в организма, проблеми с
Коментари Харесай

Ето за какво алармира внезапното желание за лук или чесън

Дефицитът на избрани витамини и минерали в организма, проблеми с действието на тъкани и органи, редица болести могат да бъдат открити освен посредством обзор и проучвания – за тях алармира самото ни тяло посредством апетита ни към разнообразни храни. Знаем, че гладът за шоколад демонстрира недостиг на хром и магнезий, само че какво сочи неочакваното предпочитание да похапнете лук или чесън изключително в случай че не са измежду обичаните ви храни? Този апетит не е инцидентен, той е защитна система на организма, с цел да ви накара да подпомогнете оздравяването му с подобаваща храна.

Какви са опциите при ненадейно предпочитание за похапване на чесън и лук?
За кого не се предлага потреблението на чесън и лук?
Чесънът и лукът обичайно участват на родната софра като фалшификация за овкусяване на салати и ястия, в нетрадиционната медицина ка...

1.       Това може да е явен сигнал за зараза с хелминтоза. Чесънът и лукът са мощни средства за битка с паразитите в стомашния тракт, защото подтикват производството на стомашен сок, който се оправя сполучливо с тях. Ако ви се прияде лук, помислете дали тялото ви не се бори с паразити и му дайте това, от което се нуждае, с цел да се оправи.

2.       Гладът за чесън може да сочи, че страдате от вирусно заболяване и тялото ви се пробва да подкрепи личното си оздравяването, насочвайки вниманието ви към лука и чесъна. Вземете и витамин С, в случай че по едно и също време с желанието да гризете лук, усетите температура, хрема или други признаци на зараза. Намалете темпото и си починете.

3.       Хронична отмалялост, свръх напрежение, нескончаем стрес, безпокойствие, меланхолия, чувството, че не сте щастливи – това са все прочувствени положения, при които не е необичайно, че гладът ви за чесън и лук се усилват. Фактът е елементарно разбираем с това, че чесънът и лукът вземат участие в процеса на произвеждане на ендорфини. Те подтикват синтеза на хормона на щастието, които носи успокоение, въодушевление, чувство за надзор и позитивни страсти. Хапнете си самоуверено чесън или лук вместо да посягате към хапчета за усмивки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР