Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат още към

...
Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат още към
Коментари Харесай

Бойко Борисов за Шенген: Винаги съм казвал, че в Брюксел докато всичко не е договорено, нищо не е договорено

Дефицитът е към 2,5 сега, ще останат още към милиард за инфраструктурни планове. Всички имат своята роля - и Политическа партия, и Демократична България. Има огромен късмет да се случи пътят Търново - Русе и Хаинбоаз. Това сподели по време на среща с кметове в Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Мисля, че всички сътрудници, които взеха присъединяване в подкрепянето на този бюджет могат умерено да се похвалят и да обяснят на хората, които са дали своят вот за тях по места всяка една партия - ние, ПП-ДБ и Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия също, тъй като и кметът от Българска социалистическа партия има доста, доста огромно финансиране ", съобщи Бойко Борисов.

„ Винаги съм казвал, че в Брюксел до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Младостта изигра неприятна смешка и в Румъния и у нас. В момента всичко направено е подложено на подозрение. Ако през днешния ден по обед не получим документа, не е добре в дипломацията. Никога не се прави по този начин, само че няма смисъл да се връщаме обратно. Ако не стане през днешния ден, ще стане през януари, което е покрай изборите в Австрия. Провеждаме ужасно доста съвещания ", уточни Борисов.

" Поговорката, че до нашия котел в пъкъла не би трябвало да има дяволи изигра неприятна смешка на България. Има пасив за България, само че ще се оправим. Трябва малко самообладание и да се мисли за идващите стъпки, тъй като Еврозоната чака. Ще се одобряват закони след празниците. Нищо не постановяваше да се избързва с мнения. Но тъй като вие бързате, пуснахте румънците, нашите и те разясниха и стана тя, каквато стана ", сподели още водачът на ГЕРБ.

„ 50 млн. лева от бюджета се отпускат единствено за Стара Загора. Ще бъдат актуализирани блокове, детски градини, улици, общо 8 обекта, които са с подготвени планове ”, сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР