DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска

...
DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска
Коментари Харесай

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, уебсайт за данни за децентрализирания финансов бранш, се сблъска със разногласия по отношение на управлението, защото член на екипа се пробва да пусне токен без утвърждението на по-широката група.

В резултат на това е стартиран нов уебсайт – llama.fi – съвсем еднакъв с defillama.com (първоначалния уебсайт стартиран през октомври 2020 г.).

, един от членовете на DefiLlama твърди  във към този момент заличен туит, че вторият уебсайт е бил стартиран заради на по-голямата част от екипа, защото е имало опит за пускане на крипто токен без тяхното единодушие.

Друг член,, поддържа изказванията на 0xngmi и загатна, че единствено едно лице, се е пробвало да пусне токена.

Въпреки че 0xLlam4 е основал DefiLlama, Tendeeno твърди, че 0xngmi е виновен за създаването, заплатите, ръководeнето на екипа и е законният мажоритарен притежател на DefiLlama.

Въпреки това, заради неналичието на доходи от уеб страницата, 0xLlam4 съгласно известията има намерение да пусне токена срещу волята на екипа. Тъй като той управлява уеб страницата и акаунта на DefiLlama в Twitter, другите членове на групата не са могли да спрат това.


 


Както defillama.com, по този начин и llama.fi дават еднакъв главен инструмент: ранглиста, в която са изброени разнообразни DeFi планове и общата им заключена криптовалута . Въпреки че llama.fi има поддръжката на по-голямата част от екипа, остава неразбираемо дали може да притегли консуматори, защото defillama.com действа повече от две години.

Съобщава се, че двете страни са разрешили различията, а DefiLlama удостовери, че не се възнамерява основаването на LLAMA токени. Към момента на писане на публикацията llama.fi пренасочва към defillama.com.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР