DefiLlama обяви, че блокчейнът TON е преживял значителен скок, достигайки

...
DefiLlama обяви, че блокчейнът TON е преживял значителен скок, достигайки
Коментари Харесай

Блокчйнът на TON надхвърли рекордните $600 милиона в обща заключена стойност

DefiLlama разгласи, че блокчейнът TON е претърпял забележителен скок, достигайки $609.75 милиона в обща заключена стойност (TVL).

Това развиване на обстановката бележи нарастване от $300 милиона по отношение на преди три седмици. TVL на DeDust, пул за ликвидност на децентрализирана борса, основана на TON , която е един от водещите протоколи на мрежата, набъбна с 49% (около $300.5 милиона) през миналата седмица. Други дребни планове като bemo Stakee и EVAA също станаха очевидци на двуцифрени нараствания.

Блокчейнът TON закупи много известност като пожеланото решение на Telegram за интеграция с Web3. Съобщава се, че Telegram, едно от най-използваните приложения за известия в света, се гордее с над 900 милиона консуматори.

Приемането на блокчейна TON от Telegram докара до разнообразни мини Play-To-Earn игри на неговата платформа като Notcoin, Yescoin и Hamster Kombat.

TON също по този начин означи нараснало доверие вследствие на вложения и партньорства. Миналия месец Pantera Capital разгласи, че е вложила в TON, до момента в който през април Tether ( USDT ) също съобщи, че си сътрудничи с плана.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР