Дедпул 2 оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи

...
Дедпул 2 оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи
Коментари Харесай

„Дедпул 2“ измести „Отмъстителите: Война без край“ в САЩ и Канада

" Дедпул 2 " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с доходи от 125 милиона $, оповестиха международните осведомителни организации.
 
Приходите са по-малко от достижението на първия филм, който със 132,4 милиона сложи връх за дебют на продукция, неразрешена за фенове до 18 години, само че бяха задоволителни да изместят " Отмъстителите " от челната позиция.

 
" Дедпул 2 " зае второ място в историята за дебют на филм, неразрешен за фенове под 18 години, и третото за годината след " Отмъстителите: Война до безкрайност " и " Черната пантера ".
Buckle up. The Universe is expanding.
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) " Дедпул 2 " беше признат чудесно от кинокритиците - с оценка 84 % в уеб страницата Rotten Tomatoes и " А " в CinemaScore.

 
Отговарящият за разпространяването на вътрешния пазар от 20th Century Fox Крис Андерсън отдаде мощния дебют на изпълнителя на основната роля Райън Рейнолдс
 
" Нямам задоволително думи, с цел да го похваля “, сподели Крис Арънсън . „ Не единствено за въплъщаването в облика, само че и за промоционалната активност ".

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) " Отмъстителите: Война до безкрайност " слезе на второто място с доходи от 29 милиона $, откакто три седмици оглавяваше бокс-офис класацията на Северна Америка. Общите доходи от кино лентата на вътрешния пазар са 595,4 милиона $ и 1,2 милиарда $ в чужбина.

 
Филмът към този момент зае петото място по доходи за всички времена в света. Третото място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 12,3 милиона $ зае дебютният " Книга за възрастни " с присъединяване на Джейн Фонда , Даян Кийтън и Кандис Бъргън .
 
Челната петица се добавя от " Безкраен ваучър " и " Проникновение " с доходи надлежно 7,5 милиона $ и 6,5 милиона $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР