Деламано осъден на доживотен затвор без замяна. Семейството на Камерън Номи говори открито

...
DEDHAM − Алиса Деламано беше осъдена на доживотен затвор без
Коментари Харесай

DEDHAM − Алиса Деламано беше осъдена на доживотен затвор без право на замяна във вторник, шест дни след като съдебните заседатели я признаха за виновна в убийство първа степен за смъртта на Камерън Номи през 2020 г.< /p>

Съдията от Върховния съд Даниел О'Шей прочете присъдата пред пълна съдебна зала, след като изслуша изявленията за въздействие върху жертвата от майката, сестрата и бабата на Номи.

Деламано, 25-годишен от Куинси, беше осъден за намушка Номи до смърт на паркинга на Supreme Liquors на Hancock Street в Куинси в нощта на 11 септември 2020 г. Номи от Милтън беше на 24 години по време на смъртта си.

Доживот без замяна е задължителната присъда за някой, осъден за убийство първа степен в Масачузетс.

Джесика Номи, 31, сестра на Камерън и единствен брат и сестра, каза, че нейният живот и животът на членовете на семейството й са били съсипани в деня, в който брат й е починал .

"Няма да има кой да ме изпрати по пътеката", каза тя. „Никога няма да мога да го гледам как става баща и любяща леля.“

Сдържайки сълзите си, Джесика Номи каза, че Деламано е откраднал живота на брат й.

„Животът на Камерън имаше значение", каза тя. „(Деламано) не заслужава нищо по-малко от това да изгние в тази затворническа килия.“

Бабата на Номи, Франсис Джакман, каза в изявлението си, че усеща отсъствието на внука си навсякъде.

„Аз липсват прегръдките му", каза тя. „Вече не мога да дам подарък за Коледа или рожден ден. Столът в трапезарията е все още празен.“ Тя благодари на журито, „че взе правилното решение.“

Бет Ан Номи-Джонсън, майката на Камерън, след това седна на свидетелската скамейка, за да произнесе изявлението си. Тя описа физическите симптоми, които продължава да страда от деня, в който синът й почина.

„Не спя“, каза тя. „Имам постоянно главоболие и постоянно болки в корема. Ако заспя, се събуждам посред нощ с плач... Преди да отворя очи, отсъствието на сина ми е първото съзнание, което имам.

„Стискам челюстта си толкова силно, че ще си счупя зъбите или челюстта, а дори не осъзнавам, че го правя.“

Историята продължава

Номи-Джонсън каза Деламано, който я ограби не само от сина й, но и от живота и чувството за цел.

"Не очаквам с нетърпение нищо, освен може би деня на собствената си смърт", каза тя.

Тя нарече постъпката на Деламано егоистична и зла.

„Този ​​свят никога повече няма да има смисъл за мен. (Dellamano) е спечелила мястото си в клетка. … Не мога да нарека това справедливост. Вече не знам какво означава тази дума."

Номи-Джонсън, която започна да ридае в края на изявлението си, говори за трудността да продължи напред без сина си.

< p>"Аз съм в ада всеки ден", каза тя. "Но знам, че колко дълго ще остана в ада зависи от мен. Не съм разбрал напълно изхода, но ще работя върху него."

Деламано седеше на масата на ответника, нервно се въртеше по време на процеса. Тя държеше снимка на брат си, Джефри Джордан, която почина миналия октомври Тя периодично стискаше броеницата и кръста, които носеше на врата си.

След като присъдата беше прочетена и Деламано беше изведен от съдебната зала, тя се обърна към група членове на семейството си седна в галерията и каза: „Ще изляза един ден.“

След изслушването Номи-Джонсън благодари на окръжната прокуратура и правоприлагащите органи за усилената им работа по случая през последните три години.

„Ако има нещо, за което да бъде благодарна, то е, че Алиса няма деца и че никога няма да има деца и няма да може да повлияе на друго поколение със същата дисфункция, омраза и гняв това я превърна в човека, който е“, каза тя.

Благодарим на нашите абонати, които помагат да направим възможно това отразяване. Ако не сте абонат, моля, помислете за подкрепа на качествена местна журналистика с абонамент за Patriot Ledger .

Свържете се с Питър Бландино на [email protected].

Тази статия първоначално се появи в The Patriot Ledger: Какво каза семейството на Камерън Номи по време на присъдата на Алиса Деламано

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР