Deck Nine Games обявиха, че дебюта на Life is Strange

...
Deck Nine Games обявиха, че дебюта на Life is Strange
Коментари Харесай

Отлагат появата на Life is Strange Remastered Collection

Deck Nine Games оповестиха, че дебюта на Life is Strange Remastered Collection е занимателен за началото на идната година. Причината за това обаче не е сходно на други сходни случаи – потребността от време за спомагателна оптимизация. От студиото споделят, че им е нужно време, с цел да се отърсят от напрежението, който са натрупали хората в Deck Nine Games към коронавирусната рецесия, обхванала света през последните две години.

Life is Strange Remastered Collection беше напролет на тази година, дружно с анонса на идната част от тийн сериите, True Colors. Играта се създава не от основателите на истинската игра, а от създателите на Life is Strange: Before the Storm. Както се разбра през февруари, Dotnod Entertainment и Square Enix са прекъснали съдействието по незнайна причина и поредицата към този момент ще се създава от други студиа. Що се отнася до True Colors, то сбирката ще бъде показана в три съществени издания: общоприетоо, Deluxe и Ultimate, като последното ще включва и ремастерираната сбирка. Самата тя показва първите две игри от света на Life is Strange с усъвършенствана визия, нови загадки и спомагателното наличие за игрите, появило се след дебюта им.

Подобно и на първата игра, True Colors показва младо момиче с загадка, в тази ситуация Алекс, провинциално градче, в което нищо не е такова, каквото наподобява и несъмнено забавна история, включваща паранормални феномени, опълчване и спорове и завладяващ геймплей.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР