Дебютът на следващия God of War наближава с всеки един

...
Дебютът на следващия God of War наближава с всеки един
Коментари Харесай

Кори Барлог за сравненията на God of War с Dark Souls сериите

Дебютът на идващия God of War наближава с всеки един ден, а от Sony Santa Monica не престават да ни заливат с друга информация и материали за играта. Последните идват още веднъж от страниците на блога на PlayStation, а техен източник е отново Кори Барлог, игрови шеф на заглавието.

Той дава отговор на почтено задавани въпроси от геймърите, а с изключение на текста, може да чуете и над 20-минутно изявление с него, качено в Soundcloud. Изглежда, че съдейки по това, което са видели до момента от играта, мнозина съпоставят God of War с Dark Soul сериите. Барллог отбелязва сравненията, наблягайки, че поредицата за Кратос постоянно е имала отбелязваните характерности – за щита на Кратос и за дизайна на равнищата, които вършат равномерен прогресивен преход едно с друго, сливайки цялостното прекарване в едно.

„В цялата история на поредицата имаме тези приплитащи се равнища. Дали ще е с първия God of War и Храма на Архитекта на гърба на Хронос или когато стигате до Храма на ориста в God of War II, имате всички тези зони, които като че ли обикалят една към друга“, изяснява Барлог. „Ние харесваме тази концепция за разгръщането на нещата от единствено себе си, давайки ви по дребни хапки от този проучвателен дух. Голяма част и от тази игра е такава и имате тези зони, които като че ли се въртят към себе си. С хода на играта, тя се уголемява от ден на ден и повече и вашият проучвателен дух и любознание биват възнаградени, даже и повече от това, в случай че решите да поемете по непредначертан авансово път“.

God of War излиза на 20.04. за PS4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР