Дебютът на NASCAR на временна писта в Los Angeles Memorial

...
Дебютът на NASCAR на временна писта в Los Angeles Memorial
Коментари Харесай

NASCAR се завръща в Coliseum с несигурно бъдеще на събитието Clash в Южна Калифорния

Дебютът на NASCAR на краткотрайна писта в Los Angeles Memorial Coliseum преди две години беше самоуверен опит, който включваше шоу преди надпреварата на Pitbull, показване на полувремето от Ice Cube, шумна студентска секция на USC и някои много прилични надпревари.

Събитието, основано за телевизия, имаше очевиден триумф през 2022 година, за първи път ревю за разкриване на сезона не беше провеждано на Daytona International Speedway от основаването му през 1979 година NASCAR се опита да реализира още един удар предходната година с втори конфликт в Coliseum и не беше същото.

Състезанието не можеше да се гледа, ентусиазмът за събитието беше намалял единствено след една година и Сблъсъкът излезе просто като опрощение за NASCAR да резервира наличието си в Южна Калифорния.

Третият конфликт е плануван за този уикенд, като непосредственото бъдеще на NASCAR на стремежи пазар в Лос Анджелис е застрашено. Ако новостта в действителност се е изхабила, Clash може доста да е в придвижване през 2025 година

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР