Дебютът на електрифицираната версия на Octavia с индекс с RS

...
Дебютът на електрифицираната версия на Octavia с индекс с RS
Коментари Харесай

Skoda Octavia RS iV: Първи технически данни

Дебютът на електрифицираната версия на Octavia с показател с RS бе плануван за 3 март 2020 година (като част от автомобилния салон в Женева). Заради ковид обаче, ревюто в Швейцария беше отсрочена и в този момент чакаме чехите да показват продукта си онлайн. Междувременно ето и някои предпремиерни детайлности за Octavia RS iV.

За да подтиква интереса към новия артикул, чехите показаха дребен видеоклип, „ подчертаващ “ някои детайли от модела. И по този начин, ни бяха показани черна радиаторна решетка вместо хром на главната версия, напълно LED съществени светлини, по-агресивен жанр с модифицираната предна ризница, диодни светлини за мъгла под формата на четирисекционни хоризонтални линии, джанти със лична RS-образна скица, изпускателни тръби от двете страни на бронята (не се знае действителни ли са те), както и лентата с отражател по цялата дължина на „ кърмата “.

Колата " знае по какъв начин " да проектира светлинен знак на Skoda, когато вратите се отворят, а в кабината ни чака алена линия, обилие от табели RS и железни педали. Освен това от видеото можем да заключим, че ще ни бъдат показани „ наточени “ електрически версии в два разновидността едновременно: седан и комби. Хибридната версия ще бъде оборудвана с 1.4-литров TSI мотор с мощ 150 конски сили, сдвоен с шестстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя и интегриран електродвигател, който е с мощност от още 116 сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР