Дебютът на две стихосбирки ще бъде представени този петък /29

...
Дебютът на две стихосбирки ще бъде представени този петък /29
Коментари Харесай

„Аз, Ти и Думите ми в Дните за обичане“ ще бъдат представени в Градска художествена галерия в Благоевград

Дебютът на две стихосбирки ще бъде показани този петък /29 септември/ в Градска художествена изложба в Благоевград. Началният час, в който поданици и посетители на Благоевград могат да станат част от магията на думите, е 18.00ч. „ Думите ми “ е с създател Ива Спиридонова, а на „ Дни за обичане “ – Симеон Аспарухов. Двамата създатели работят, основават и подаряват красива и въздействаща лирика в рядко срещан синхрон, като в това време резервират личната си характерност, представяйки две мощни книги с класическа и съвременна лирика.

Симеон Аспарухов е основателят на набиращата необятна известност фейсбук страница „ Разхвърлян Ум ”, написа къси хумористични разкази, лирика, занимава се с снимка,  рисува на стъкло и поддържа собствен музикален блог с сбирки от обичана музика. Дебютната му книга с лирика носи името „ Дни за обичане ”, излязла от щемпел при започване на юли 2017.

Ива Спиридонова написа лирика и рецензия, редактира и рецензира книги. Сътрудничи си с екипа на „Фабрика за книги“,  издателство „БГ книга“ и е редактор в онлайн списание „ Нова Асоциална Поезия ”. „ Думите МИ ”, издадена през 2016 година, е първата й книга с поезия, достигнала до пето място в националния конкурс „ Моята обичана книга 2016 ”, раздел „ Поезия ”.

Предстои един друг разговор с публиката на езика на поезията, който ще даде отговори на въпроси като: Кои са дните за обичане? И по какъв начин с думи може да се случва любовта?

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР