Дебютът е видео, което осмива теорията на конспирацията за Супербоул

...
Дебютът е видео, което осмива теорията на конспирацията за Супербоул
Коментари Харесай

Предизборният екип на Байдън реши да ползва и Тик Ток

Дебютът е видео, което осмива теорията на конспирацията за Супербоул и поп суперзвездата Тейлър Суифт
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и неговият избирателен екип дебютираха в обществената мрежа " Тик Ток ", като задачата е да бъдат привлечени младите гласоподаватели в Съединени американски щати, предадоха международните организации. Кампанията на Байдън разгласява къс клип в акаунта си в обществената мрежа.

Правителството на Съединени американски щати в последните години подлагаше на критика гневно тъкмо " Тик Ток ". Мрежата е благосъстоятелност на китайската група " БайтДенс " и е набеждавана от доста американски политици, че е средство за агитация на китайското държавно управление. Китайската компания отхвърля това.

Във видеото, споделено в акаунта на акцията на Байдън - @bidenhq, президентът демократ визира в лековат жанр разнородни въпроси, от политиката до американския футболен шампионат. Когато е запитан дали избира самият Супербоул, или спектакъла сред полувремето, Байдън декларира, че избира спортната демонстрация.

В отговор на въпрос за съществуването на скришен скрит план, целящ мачът да бъде нагласен, тъй че поп звездата Тейлър Суифт, чийто другар Травис Келси е състезател от " Канзас сити чийфс ", да може след това да употребява славата си в поддръжка на акцията на Байдън, президентът отвръща с възприятие за комизъм, че ще си навлече неприятности, в случай че отговори на този въпрос.

Предизборният екип на Байдън разгласява видеоклипа и " X ".

Редица американски щати и федералното държавно управление не разрешиха потреблението на " Тик Ток " на формалните работни устройства, споменавайки за риск за националната сигурност. Но към този момент не се обмисля никаква федерална мярка, която да цели изцяло възбраната или ограничението на обществената мрежа в страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР