Дебютантът в българския състав Патрик-Габриел Галчев говори след . Той

...
Дебютантът в българския състав Патрик-Габриел Галчев говори след . Той
Коментари Харесай

Патрик-Гарбиел Галчев: Раздадохме се максимално, просто нямахме абсолютно никакъв късмет

Дебютантът в българския състав Патрик-Габриел Галчев приказва след . Той стартира титуляр и остана 81 минути на терена като без подозрение направи добър мач.

" Мисля, че се представихме сносно. Само резултатът е отрицателен. Имахме доста положения, единствено топката не искаше да влезе във вратата. Всички се раздавахме на макс, само че просто нямахме безусловно никакъв шанс. Мисля, че тука в този тим всички заслужават да играят, всички са млади момчета. Млад тим сме с 3-4 по-опитни играчи. В идващите мачове ще се представим доста по-добре. И се надявам най-сетне да имаме шанс ", съобщи футболистът на Левски.

Галчев дебютира през днешния ден с екипа на България, само че няма никакви терзания от това.

" Нямах доста напрежение почтено да си кажа. За мене е горделивост и чест да играя с националната фланелка. Но доста отрицателен резултат през днешния ден. Колективът тука е на съвършено равнище. Абсолютно никакви проблеми няма с никой. Надявам се да създадем добър резултат против Сърбия и този път да имаме шанс ", добави той.

Във вторник, 20 юни, България посреща водача в групата Сърбия в Разград, като дуелът от 21:45 часа ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport! Студийната стратегия започва тъкмо в 21 часа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР