Дебора се обиди, феновете я подценявали! Чалгарката Дебора изпадна в пристъп

...
Дебора се обиди, феновете я подценявали!
Чалгарката Дебора изпадна в пристъп
Коментари Харесай

Дебора гракна: Стига сте ме питали за секс!

Дебора се обиди, почитателите я подценявали!
Чалгарката Дебора изпадна в припадък на яд към личните си почитатели. Позалязлата певица (не, че в миналото е била топ), постоянно си играе на въпроси и отговори с фенове в мрежите. Този път обаче не устоя и се сопна след следващото полово запитване.
 Дебора
Дебора го играе афектирана на разсъдък

„Ама какво ви става бе, хора?! Защо ме питате единствено за секс? Други тематики нямате ли? Ако ми се зададе още един подобен въпрос, няма да ви давам отговор. Искам нещо съществено, за което да се общува“, тросна се Дебора. Което накара мнозина да прихнат в вманиачен смях.

Потребители безусловно я пуснаха по пързалката със саркастични мнения и въпроси защо желае да я питат – за квантовата механика, атомните централи или актуалната война.

„Милата! От години я гледаме или пияна, или разчекната, а не щяла да й приказват за секс. Деборче, ами да беше уважила, учила и посочила, че имаш ум за друго. Не се взимай толкоз на съществено, маце, че не ти прилича“, разясняват в нета.

Действително всички помним паметното присъединяване на Дебора в Брадъра, където тя от самото начало бе поркана на мотика, а резилът бе колосален.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР