Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство

...
Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство
Коментари Харесай

Дебора за кървавото зверство: Не усещах болка, не осъзнавах, че съм нарязана, радвам се, че не помня

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото безчовечие с детайлности във видео качено в канала на,,Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ ".

 

На вратата видях по какъв начин се демонстрира синя здравна ръкавица, той беше с маска, само че все пак аз го разпознах. Видях макетния нож в едната му ръка и не осъзнах какво се случва, взех решение, че той просто се бъзика с мен. И последното нещо, което помня беше, че замахва към мен с пестник и след това спомените ми са при съседката. Не осъзнавах, че съм нарязана. Не си припомням нищо.  Дори се веселя, че не си припомням по какъв начин ме е рязал... Не усещах никаква болежка, описа 18-годишната Дебора.

  

Жертвата се е срещнала с насилника си през септември предходната година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев предизвикал жестоките контузии на 18-годишното момиче работил в нощния клуб като защита, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълноправие, за разлика от нейните връстнички, на които е желал пари, с цел да влязат.

 

Георгиев работил нелегално, без контракт по думите на момичето. Дебора в никакъв случай не се е напивала, употребявала опиати или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето сподели негативен тест за опиати изработен ден след нещастието.,,Винаги, когато отивам на дискотека си взимам вода и държа в ръка от самото начало ", твърди момичето.

 

Извършителят на жестокото принуждение е пощипвал и флиртувал с малолетното тогава момиче. Самият той е изискал да й покаже документи за бракоразвод, откакто Дебора е схванала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едвам на 17 години, когато се е влюбила в него, удостовери и майката на момичето. Тя добави в изявлението пред Цанов, че Дебора го е обичала.

 

Дебора е била насилвана месеци наред с плесници и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от вкъщи й казвал ехидно,,Няма да оцелeеш ".,,Крила съм синини в декор дьо загар, когато ме душеше, един път припаднах, само че той ми сподели знам какво върша няма да умреш ", през сълзи сподели Дебора във видеото.

 

,,Никога не сме излизали обществено с изключение на, когато ходех да го виждам на работното му място.,,Не съм ходила даже в дома му ", споделя тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР