Дебора Михайлова най-сетне намери сили да се усмихне след преживения

...
Дебора Михайлова най-сетне намери сили да се усмихне след преживения
Коментари Харесай

Вижте първи снимки на Дебора след трагедията

Дебора Михайлова най-накрая откри сили да се усмихне след преживения смут през лятото. Тя се наподобява прелестно на фона на есенните листа. Това са едни от първите фрагменти, които момичето разгласява след претърпяната контузия.

Припомняме, че през юни Дебора бе грубо нарязана от 26-годиишния Георги Георгиев. Случаят стана обществено прочут месец по-късно  и провокира бурни реакции и митинги в цялата страна.

В събота приключи  следствието против Георги и следва до края на седмицата да бъдат предявени материалите по делото. Три са обвиняванията против него – закана за ликвидиране, която била отправяна 6 пъти - от април до 26 юни, нощта на гаврата. Второто обвиняване е осъществена насила, която се показва в душене и стригане с машинка. Като самата машинката не е открита. И третото е две междинни телесни повреди. Едната е обезобразяването - 18 рани, породени с макетното ножче, а втората е черепно-мозъчна контузия.

Междувременно стана ясно, че обичаното занятие на Дебора е да пее. Фолк артистът Галин реши  да я зарадва и й подаде ръка, като двамата ще запишат дуетна ария. Очаква се парчето  да е на пазара този месец и да се трансформира в същински шлагер.

Изтоник: 24chasa

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР