Дебора Михайлова дойде в Пловдивския районен съд, където днес стартира

...
Дебора Михайлова дойде в Пловдивския районен съд, където днес стартира
Коментари Харесай

Искам само справедливост: Дебора влезе в пловдивския съд СНИМКИ

Дебора Михайлова пристигна в Пловдивския областен съд, където през днешния ден започва делото против Георги Георгиев. Преди съвещанието тя сподели пред публицисти „ желая единствено правдивост ”, а в правосъдната зала стана ясно, че ще се конституира като частен обвинител в процеса. Младата жена е дружно с родителите си и се чака да направи по-обстоен коментар за случая след края на днешното разпоредително съвещанието, написа

Междувременно 26-годишният Георги Георгиев беше доведен в залата под засилена полицейска защита и окован с белезници. Той ще дава отговор пред магистратите за повдигнати 3 дни обвиняване, като може да получи едно най-тежко общо наказване до 10 години отнемане от независимост.

Магистратите решиха, че делото би трябвало да се гледа при „ закрити врата ”, поради оповестяване на детайлности към интимния живот на двамата.

Припомняме, че делото беше преразпределено в Пловдив с решение на Върховен касационен съд, откакто всички съдии в Стара Загора си направиха отказ.

Случаят нашумя през лятото на предходната година, а зверството против 18-годишната Дебора Михайлова е от месец. След като се разчу, че младата жена от Стара Загора е била обезобразена с макетно ножче, за закононарушението беше арестуван някогашният ѝ към този момент другар. В разследване на зверството Дебора получи 400 шева по тялото, което докара и до митинги в цялата страна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР