Дебора чака дете от приятеля си, който работи в Германия

...
Дебора чака дете от приятеля си, който работи в Германия
Коментари Харесай

Дебора ражда, не иска сватба

Дебора чака дете от приятеля си, който работи в Германия в строителния бизнес. Засега тя няма желание да минава под венчило, тъй като желае да е слаба и елегантна младоженка, а бременно й коремче от ден на ден проличава. „ Моят другар доста желае брак, само че сега ми е задоволителна насладата за детето. Искам да преживея първо щастието от раждането, а по-късно... ще забележим. Говорили сме си по тази тематика, само че в този момент желая да се отдам напълно на бременността. А и искам да бъда хубава и слаба младоженка “, споделя някогашната участничка в „ Биг Брадър “, която се забърка в голям брой кавги в предаването.



Тя има вяра, че през днешния ден ориста й се реваншира. „ Случиха ми се доста отрицателни неща предходната година - влизането ми в "Биг Брадър " и ужасните моменти, които претърпях, побоя след излизането ми, паникатаките, нервните сривове... Да чукна на дърво, всички тези неприятни неща останаха в предишното. Тази година ми се случват единствено хубави неща. Трябва да има равновесие в живота. Не може да е единствено неприятно или единствено хубаво. При мен се получи доста добре, тъй като раждането на дете е най-хубавото нещо, което може да изживее една жена. Не желая да се обръщам към предишното “, споделя Дебора пред „ България през днешния ден “.
Заради бъдещето си дете тя е спряла и кариерата си, само че дава обещание да се върне на сцена допустимо най-бързо след раждането. Засега времето й минава в култивиране на фотосите й с фотошоп, с цел да не личат килограмите, качени след зачеването.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР