Дебелянов ще поведе пак ангелите в Драматичния Първото представление за сезона

...
Дебелянов ще поведе пак ангелите в Драматичния
Първото представление за сезона
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, вижте как Дебелянов пак повежда ангелите ...

Дебелянов ще поведе отново ангелите в Драматичния

Първото зрелище за сезона на хитовия театър „ Дебелянов и ангелите ” на Драматичен спектакъл ще е тази вечер в 10.30 часа в Голямата му зала. От премиерата си през 2018 година това е един от най-важните представления на театъра. В постановката играят Ненчо Костов, Добрин Досев, Симеон Алексиев, Алексей Кожухаров, Ивайло Христов, Красимир Василев, Димитър Банчев и др. 

Драматургията е на Александър Секулов и в нея са употребявани текстове от " Слепия градинар " на Валери Стефанов. Режисьор е Диана Добрева, сценограф – Мира Каланова. „ Дебелянов и ангелите ” има пет награди „ Аскеер ” и премия „ Пловдив ”. 

Деца вършат най-призрачните тикви

Навръх Хелоуин в Природонаучния музей започва и състезанието за „ Най-призрачна тиква “. В него децата ще могат да се включат като донесат своето арт създание в понеделник до 15 часа. От музея прецизират, че това може да е същинска тиква или такава,която е от подръчни  материали. Най-добре украсените тикви ще бъдат наградени в 16 часа. Тогава ще бъдат оповестени и шестимата наградени в другия конкурс – рисунка на „ Най-свирепа магьосница ”. Рисунките за състезанието за рисунки на вещици ще бъдат оценени от художничката Дияна Йовчева. Тя е приключила висшето си обучение в университет „ Мидълсекс “ Лондон, Англия със компетентност „ Изящни изкуства “.

 

Още забавни събития ще намерите в - най-хубавия гид за Пловдив.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР