Дебелец. Двадесетият център за деца и младежи в населените места

...
Дебелец. Двадесетият център за деца и младежи в населените места
Коментари Харесай

Велико Търново: Център за деца и младежи бе открит в Дебелец

Дебелец. Двадесетият център за деца и младежи в обитаемоте места от община Велико Търново бе открит в Дебелец, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Споделеното пространство се намира в Дебелец. В него учениците, малчуганите и младежите ще могат да се забавляват в свободното си време с разнообразни игри, както и да вземат участие в разнообразни по темперамент начинания.
Кратко празненство беляза откриването на центъра за деца и младежи. Приветствия към младите поданици на Дебелец, както и към техните по-големи близки насочиха заместник-кметът на община Велико Търново Ганчо Карабаджаков, кметицата на Дебелец Снежана Първанова, шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Димитър Машов и общинският консултант Георги Недев.
„ Убеден съм, че това място доста скоро ще стане обичано на децата и младежите в Дебелец. Родителите им също ще бъдат спокойни, тъй като ще знаят, че техните деца са на безвредно и несъмнено място ”, съобщи Ганчо Карабаджаков. Той прикани малчуганите и по-големите възпитаници да се грижат и да пазят новата облага.
Центърът за деца и младежи бе отворен по самодейност на Снежана Първанова, с поддръжката на Община Велико Търново, бизнеса и на доброволци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР