Дебел или слаб - кой всъщност прави повече секс? Интересно

...
Дебел или слаб - кой всъщност прави повече секс? Интересно
Коментари Харесай

Научно проучване: Дебелите правят повече секс!

Дебел или слаб - кой в действителност прави повече секс? Интересно умозаключение е, че размерът на нашето тяло оказва влияние върху това с какъв брой сътрудници вършим секс. Такъв е резултатът от. Не е загадка, че учените безусловно били шокирани!
Кой прави повече секс: пълен или слаб, висок или невисок?
 Тези зодии вършат страховит секс, само че връзките им са токсични Тези зодии вършат страховит секс, само че връзките им са токсични
Всеки познава такива двойки. Уж все не се схващат, а са дружно от години. Дали остават във връзката поради прочувствена взаимозависимост или...
Стройната фигура е привлекателна. В последна сметка това касае  женското тяло. Това изказване се излъчва във всички медии, на плакати и в списания. Но истината може да е напълно друга - скорошно изследване на учени от университета Чапман в Калифорния сподели напълно друг резултат по въпроса.
Научните служащи са открили по какъв начин размерът и ИТМ (индексът на телесна маса) въздействат върху броя на половите сътрудници в живота. Установено е и кой е по-активен в леглото. Учените са интервюирали малко над 60 000 участници в проучването за техния растеж, тегло и броя на половите сътрудници, които са имали преди изследването. Средно интервюираните са били на 37 години, групите мъже и дами са почти идентични по мярка.
По-високите мъже по-привлекателни ли са и имат ли повече полови подвизи?
Тъй като остарели проучвания разясняват, че дамите обръщат огромно внимание на растежа, когато избират своите полови сътрудници, откривателите очаквали високите мъже да рапортуват за огромен брой полови сътрудници. Всъщност разликата сред междинни (1,72-1,78 м) и високи мъже (1,79 м и повече) била незначителна - множеството от тях имали към 7 сътрудници. Това не значи изрично, че те са били по-активни в полово отношение от останалите. Само доста ниски мъже (1,57-1,64 м) имат приблизително 1-3 сътрудници по-малко. При дамите резултатът е сходен: даже доста ниският им растеж (1,51 м или по-малко) значи по-малко полови сътрудници.
 Какво значи сън, че вършиме секс Какво значи сън, че вършиме секс
Сън с ухажор това звучи като заглавие  на разказ или филм. Но постоянно това става в действителност, а не в някаква мелодрама. За да разберет...
Каква роля играе телесното тегло?
Мъжете с наднормено тегло са се оказали огромната изненада в изследването. Те имали максимален брой полови партньорки - над 8. Ръководителите на проучването означават, че наднорменото тегло, със стойност на ИТМ 25-29,99, нормално не се възприема като такова. Мъжът с тези индикатори наподобява просто по-едри. Мъжете с ниско тегло (ИТМ под 18,5) имали минимален брой полови партньорки - приблизително били 4. Мъжете с наднормено тегло (ИТМ: 30+) са на второ място. Дори дамите, които са били леки или с поднормено тегло, имат по-малко сътрудници.
Какъв извод може да се направи на база резултатите от това изследване? Тялото не е главното нещо! Дори, когато става дума за секса!
Ако сте с повечко килограми и се притеснявате дали ще ви хареса противоположния пол, успокойте се. Явно килограмите са от решаващо значение за положителния секс. Чувствайте се комфортно в телата си и се забавлявайте - само че въпреки всичко недейте да се докарвате до състояние на килограми, които да ви пречат да вършиме секс, това сигурно не се харесва!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР