Дебатите по вота на недоверие, внесен от БСП в парламента,

...
Дебатите по вота на недоверие, внесен от БСП в парламента,
Коментари Харесай

Острието на ГЕРБ Деси Атанасова и Жельо Бойчев в лют спор за вота на недоверие! Тя: Оказа се, че БСП е сама…

Дебатите по вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия в Народното събрание, се чака да наберат скорост през днешния ден. Каква нова офанзива готвят вносителите и каква защита са възнамерявали ръководещите?

„ Очакваме прям диалог за положението на страната. Няма подозрение, че корупцията е огромен проблем за страната, който води до беднотия и престъпност. Заради тези корупционни практики България се лишава от положителната си вероятност. Корупцията е и казусът, който ни стопира към присъединението към Шенгенското пространство ”, съобщи в „ Здравей, България ” депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев.

„ Аз през днешния ден не чакам изключително първокласен спор. Видно е и от претекстовете за вота. Те бяха много тайнствени до оня ден. За тях се приказва от ноември и се търси поддръжка още от преди този момент. В един миг обаче се оказа, че Българска социалистическа партия се оказа сама. Мотивите са комична компилация от социологически проучвания, вестникарски отрязъци и всякакви мисли на всякакви хора от по този начин наречения хайлайф на Българска социалистическа партия ”, съобщи от своя страна Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тези дни Българска социалистическа партия популяризира копие от отчета на ДАНС за осведомителната акцизна система на Агенция „ Митници ”. Според документа, публикуван от опозицията, той е разкрит и демонстрира, че системата е била механически уязвима. „ Кьорфишек се оказа, че има абсурден отчет на ДАНС. Нямаме терзания по повод работата на която и да е институция. През 2016 година е изработен отчет с констатации, които Финансовото министерство е отстранило поетапно.

Има единствено една констатация, която е в развой на премахване поради механически затруднения. Законът за акцизите стана факт през 2007 година До 2010-а, до момента в който държавното управление на ГЕРБ не създаде тази система, тя не функционираше ”, съобщи Атанасова.   По думите на Жельо Бойчев обаче не става въпрос за механически проблеми, тъй като „ контрабандата не е механически проблем ”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР