Дебатите около президентското вето върху предоставянето на БТР-и с отпаднала

...
Дебатите около президентското вето върху предоставянето на БТР-и с отпаднала
Коментари Харесай

Екшън в НС: Депутати от “Възраждане” почти се сбиха с Манол Пейков

Дебатите към президентското несъгласие върху даването на БТР-и с отпаднала нужда за Украйна изостриха дебата, откакто Имайло Мирчев съобщи от трибуната, че общинският консултант Иван Алексиев е бил " пребит " от управлението на партия " Възраждане ".

 

Самият Алексиев бе определен от листата на " Възраждане ", само че след това взе решение да стане самостоятелен народен представител. Именно той съобщи, че е бил пребит пред дома си, а за действието подозира някогашните си съпартийци. От групировката на Костадин Костадинов отхвърлиха и заплашиха със съд. Темата обаче възпламени искра в буре, цялостно с барут. 

След Ивайло Мирчев водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов стартира да подвиква от място и да пита кой е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство Александър Йоловски. Припомняме, че за подобен заприказва самия той на фона на свадите с отчета на ДАНС, предиздвикал ЦИК да анулира машинното гласоподаване за първи тур на локалния избор. 

Вече от трибуната Костадинов уточни, че държавното управление следва " непознат интерес ", а Манол Пейков подвикна от място иронично с " Руския, съветския ". Тъкмо по този начин си навлече гнева на депутатите от " Възраждане " Златан Златанов и Ивайло Чорбов, които с бърза крачка стигнаха до неговото място и единствено намесата на квестора спря мъжете да се сбият за следващ път в пленарна зала, откакто бързо на място се струпаха както хора от " Възраждане ", по този начин и хора от ПП-ДБ. 

Председателстващата съвещанието Росица Кирова даде 15-минутна отмора, с цел да охлади пристрастеностите. На идващия председателски съвет следва депутатите от " Възраждане " да бъдат порицани.

Поредно обвиняване за приложимост на опиати и алкохол направи от трибуната Костадин Костадинов по адрес на народен представител от ПП-ДБ. Този път цел бе точно Манол Пейков, само че в предходни случаи такива са били отправяни към Христо Петров - Ицо Хазарта. 

Манол Пейков и различен път се е спречквал с депутати от " Възраждане "., когато се стигна до физически конфликти след декларация на Явор Божанков. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР