Дебатите на извънредната сесия на Камарата на общините са доста

...
Дебатите на извънредната сесия на Камарата на общините са доста
Коментари Харесай

Разгорещени дебати в британския парламент, хиляди на протест пред Уестминстър

Дебатите на изключителната сесия на Камарата на общините са много разгорещени и не престават към този момент малко над пет часа. Парламентът организира съвещание през уикенда за пръв път от 37 години. Подобно нещо се случи през 1982 година, когато депутатите заседаваха поради аржентинската инвазия на Фолкландските острови.
На фона на дебатите пред Уестминстър стотици хиляди британци се събраха на огромен митинг с искане за провеждането на нов референдум за Brexit, съобщи БГНЕС.
Хората би трябвало да имат последната дума за Brexit. Това съобщи водачът на Лейбъристката партия Джереми Корбин по време на дебатите по новата договорка за излизане на Англия от Европейски Съюз в английския парламент. Той беше безапелационен, че депутатите не би трябвало да поддържат съглашението, контрактувано по време на Европейския съвет в Брюксел през седмицата, оповестява Ройтерс.
„ Гласуването по договорката през днешния ден няма да постави завършек на Brexit. То няма да даде сигурност и хората би трябвало да имат последната дума “, безапелационен е той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР