Дебатите между кандидат-президентите на Русия се превърнаха в истински хаос.

...
Дебатите между кандидат-президентите на Русия се превърнаха в истински хаос.
Коментари Харесай

Зрелище в ефир: Ксения Собчак заля Жириновски с вода, а той я изпепели: Отвратителна трътка и говно!

Дебатите сред кандидат-президентите на Русия се трансфораха в същински безпорядък. Лидерът на ЛДПР напсува на майка собствен конкурент – журналистката Ксения Собчак.

Скандалът постави завършек на дебатите, излъчени по телевизионния канал „ Россия 1 “. Кандидатът за президент от ЛДПР Владимир Жириновский напсува на майка своя конкурент журналистката Ксения Собчак, а в отговор тя му лисна чаша с вода в лицето.

Словесната престрелка сред съперниците стана по време на изявление на различен претендент – Сергей Бабурин. Жириновский прекъсна Бабурин, а Собчак го прикани да резервира успокоение. Това, съдейки по всичко, разгневи водача на ЛДПР и той стартира да сипе псувни по адрес на журналистката, като най-скромната от тях бе „ тъпачка “.

„ Черна нечистотия, отвратителна трътка… “, викам с пяна на устата Жириновский по адрес на Ксения.



В един миг Собчак не устоя и му лисна чаша с вода в лицето. Това обаче не успокои по никакъв метод политика – той продължи с псувните. „ Затворете устата на тази, апелирам. Въобще не съм я докосвал. Ти си *** отвратителна, Говно! Говно! “, бушуваше Жириновский.

„ Дръжте се обичайно. Просто употребявам вашите способи “, сподели за стотен път Собчак.

Всичко бе излъчено в директен ефир в Далечния Изток на Русия. При повторенията на дебатите в другите райони скандалният откъс е изрязан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР