Дебатът за правовата държава в България в европейския парламент ще

...
Дебатът за правовата държава в България в европейския парламент ще
Коментари Харесай

Дебатът за България в ЕП скрит заради технически проблеми, имаше ли хакерска атака, пита журналист

" Дебатът за правовата страна в България в европейския парламент ще се запомни с невиждани механически фалове . Първоначално звукът онлайн изчезна при изявлението на зам.-председателя на Европейската комисия за полезности и бистрота Вера Йоурова.
„ Настъпи миг на търсене на микрофон, който работи, само че и това не оказа помощ. След това при комисаря по правораздаването Дидие Рейнерс системата „ заби “ като белгиецът като че ли заекваше, повтаряйки едни и същи думи неведнъж. След това се появи обликът на шефа на групата на ЕНП Манфред Вебер, само че без тон. След това облик и тон изчезнаха изцяло ", в обществената мрежа фейсбук.
 Дебатът на Екологичен потенциал за България:Много пара в свирката Дебатът на Екологичен потенциал за България: " Много пара в свирката "
За дебатът в Екологичен потенциал за България: " Много пара в свирката ", разяснява малко Христов пред BTV. Орел, рак и щука: Евродепутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия...
" След към двадесет минути се появи евродепутатът Клеър Дейли, което значи, че са били пропуснати изявленията на сътрудниците й Хуан Фернандо Лопес Агилар, Рамона Стугариу, Даниел Фройнд, Ангел Джамбазки, както и самата Дейли, от която се чуха единствено няколко думи . Появи се Андрей Ковачев, само че звукът още веднъж изчезна.
Едно е несъмнено: описът на ораторите даваше превъзходство на критиците на българското държавно управление, и надали хакерската офанзива им е била комфортна ", приключва той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР