„Дебатът трябваше да бъде много по-продуктивен, да бъде действително сблъсък

...
„Дебатът трябваше да бъде много по-продуктивен, да бъде действително сблъсък
Коментари Харесай

Цветанов към БСП: Направихте днес единствено само това, в което сте перфектни - скандал

„ Дебатът трябваше да бъде доста по-продуктивен, да бъде фактически конфликт на политики, а не това, което са привикнали да вършат Българска социалистическа партия “, съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Радвам се, че Корнелия Нинова се върна в залата, тъй като отсъстваше, а точно тя искаше да се организира този спор “, добави той.

„ Темата, която предизвика съществено публично отрицание беше изявление на Валери Симеонов. Той ще понесе в този момент своята отговорност “, сподели Цветанов.

„ Но не мога да схвана кола сътрудниците от Българска социалистическа партия са откровени и по кое време не са “, съобщи той и разясни: „ Много добре е да се скрием зад дадена тематика “.

„ Няма да скрия, че имаме разлики с сътрудниците от партиите в обединението, на моменти страстта е доста по-голяма, само че имаме 4 – годишна управническа стратегия и не сме отстъпили от нито един ангажимент “, подсети Цветан Цветанов.

“Нищо не спечелихте от днешния дебат”, сподели Цветанов на сътрудниците си от Българска социалистическа партия и добави: “Направихте през днешния ден само единствено това, което можете съвършено и брилянтно да вършите – скандали”. "Дори през днешния ден се притеснихте малко, когато разбрахте, че ще работите с половин час повече ", съобщи още ръководителят на ПГ на ГЕРБ на сътрудниците си от ляво.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР