Дебатът преди два дни протече балансирано. Не се получи опитът

...
Дебатът преди два дни протече балансирано. Не се получи опитът
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Не им се получи държавата да бъде поругана

Дебатът преди два дни протече уравновесено. Не се получи опитът страната да бъде поругана. Не мисля, че може да бъде предизвикван безпорядък. Няма по какъв начин да очакваш да изнесеш проблеми на интернационален терен и да искаш някой вместо теб да ги реши, а ти тотално да абдикираш. Това сподели несъстоятелността на хората, които насочат тези рецензии ", съобщи зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

И посочи, че в никакъв случай представителите на ГЕРБ не са били безкритични. Винаги, когато сме следили дефекти, сме имали силата да си признаем, означи Георгиев.

"Няма по какъв начин да бъде отричано към този момент направеното. Напредъкът е явен и се отбелязва в документи, които се чака да бъдат мощно сериозни към нас ", уточни още зам.-министърът на външните работи.

По думите му в студиото на "България заран ", страната ни е измежду първите, които непринудено са се присъединили в това да бъдат обект на мониторинг. България би трябвало да вземе своите смели решения, само че не е изолиран случай, акцентира той.

Политически сили в България, чиито представители в Европейския парламент бяха най-яростни дейци за това тази резолюция да се състои, в този момент дават заден, търсейки си оправдания. Трябва да признаят, че в някакъв миг процесът, който са инициирали е станал неуправляем ", сподели още Георг Георгиев.

Той е на мнение, че настояването на оставка и недоволството са изконни права на всеки български жител, които не трябва и няма да бъдат накърнявани. Трябва да се опитваме да бъдем по-добри не поради Брюксел или някой евродепутат, настоя Георгиев.

Силата на ГЕРБ произтича от българския народ, който в по-голямата си част е дал поддръжка за тази политическа мощ и го прави неведнъж, а в продължение на повече от 10 години. Нашата отговорност пред българите е най-голяма и преди всичко. Не можем по никакъв метод да абдикираме от отговорностите си ", съобщи още политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР