Дебатът по избор на редовно правителство с мандата на ГЕРБ

...
Дебатът по избор на редовно правителство с мандата на ГЕРБ
Коментари Харесай

За кабинета Габровски: От истинския А отбор“ до параван от коалиции на интереси

Дебатът по желание на постоянно държавно управление с мандата на ГЕРБ в Народното събрание стартира с изявление на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. Този проектокабинет е опция за всички политически сили, с гласовете на няколко парламентарни груби може да бъде определен, изясни от трибуната Атанасова. По думите й кабинетът Габровски може да е единствената действителна опция за лъчение на държавно управление от 48-то Народно заседание и да стартира да се взема решение политическата рецесия.

ГЕРБ даде обещание бюджет за 2023 година, който ще се внесе в Народното събрание. Ако кабинетът на Габровски бъде отритнат това би било резултат на дребни предизборни сметки и политическо двуличие, счита Атанасова.

Прагматизъм, без свръхочаквания, а действителни резултати, радикална разлика с последното постоянно държавно управление, същински, а не утопичен А тим на България - дефинира препоръчаното от партията на Бойко Борисов държавно управление. ГЕРБ-СДС ще поддържа състава му.

Председателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров се върна държавното управление Петков е било за основаване на фантазии, работа в рецесии, само че ГЕРБ хвърлили страната в политическа рецесия и предизвиквали избори. Именно по тази причина ПГ на Политическа партия няма да поддържа оферти кабинет от ГЕРБ, сподели депутатът. Когато чака тежък мач, Бойко Борисов отхвърля да излезе на терена, предлага се експертен кабинет, само че той не съществува, тъй като всеки кабинет е политически, разясни Гюров. Той даде образец с експертните кабинети на Беров и Орешарски, които са банкрутирали страната. " Зад експертните кабинети стои непознат тил, заслон от обединения на ползи, имена с банки от фрагменти и чекмеджета, на ГЕРБ и президента Румен Радев. Именно това извежда България отпред на отрицателни всички ранглисти в Европа ", показаха от Политическа партия.

Целта на кабинета Габровски са локалните избори, безапелационен бе Андрей Гюров.

Отговорът на Тома Биков от ГЕРБ беше, че обещанието за " завръщането на смяната " е опасност за всички хора с акъла си. Той отбрани оферти кабинет - положителни автобиографии. България замязва на Кирил Петков и хора, които не знаят къде се намират, уточни депутатът от ГЕРБ, а това в действителност го плаши.

Движение за права и свободи и ръководителят на парламентарната им група Мустафа Карадайъ също се включи в изявленията. Единственият плюс на ГЕРБ е, че не предлага партийен кабинет, а дава независимост на елита на страната. Той подлага на критика, че " действието е вярно ", само че партията не положила задоволително старания. Това, което Движение за права и свободи и Мустафа Карадайъ виждат е, че ГЕРБ не може да надскочи себе си в името на хората. Надеждата била в името на премиера Габровски. " На базата на разговор да се сътвори партньорство, което да подсигурява нормалност в политиката и страната ", акцентира Карадайъ. За Движение за права и свободи предварителни избори ще възстановят същото Народно събрание, каквото е сега. Нямаме право на това и на друго държание - студена зима, война, беднотия. Затова и би трябвало да се даде късмет на кабинета на ГЕРБ, безапелационни са депутатите на Ахмед Доган.

" Възраждане " няма да поддържа този кабинет - без да разяснява нито детайлите, нито личностите, разгласи Костадин Костадинов. Обслужват се ползите на Съединени американски щати, липсва свободата на България, считат от парламентарната група. Костадинов бе безапелационен, че няма да се поддържа, който и да е препоръчан състав на кабинет в този парламент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР