Дебатът дали да се въведе цялостен във Франция или по-строги,

...
Дебатът дали да се въведе цялостен във Франция или по-строги,
Коментари Харесай

Брюно льо Мер: Масовата ваксинация е по-важна от локдауна

Дебатът дали да се вкара повсеместен във Франция или по-строги, целенасочени ограничаващи ограничения, свързани с пандемията от ковид, не е толкоз значим, колкото напъните за всеобща имунизация, които би трябвало да бъдат ускорени, означи в понеделник френският министър на стопанската система и финансите.
В момента рестриктивните противоепидемични правила " не са идеални ", само че държавното управление ще дава помощ на всеки бизнес, който е пред закриване, уточни той пред френското радио RTL.
 Българската ритейл асоциация: Бизнесът към този момент няма запаси, чака се лавина от банкрути Българската ритейл асоциация: Бизнесът към този момент няма запаси, чака се лавина от банкрути
Бизнесът към този момент няма никакъв запас. Държавата мигновено да стартира да изплаща плануваните помощи, плюс по европейски планове да се ген...
Според него френските ръководещи търси способи да оказват помощ на магазините за облекла, които изпитват проблеми с непотребни складови ресурси, заради локдаун ограниченията, свързани с Covid-19.
Френският финансов и стопански министър означи, че сюжетите варират от разрешаване на някои магазини за облекла да унищожават техните наличия до даване на финансова отплата на други.
Льо Мер също по този начин изрази вяра, че французите ще съумеят да се върнат към формата на " някакъв " предпандемичен живот до лятото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР