Дебат за партиите-майки се развихри в Общинския съвет, преди да

...
Дебат за партиите-майки се развихри в Общинския съвет, преди да
Коментари Харесай

Партиите-майки скараха пловдивските общински съветници

Дебат за партиите-майки се развихри в Общинския съвет, преди да бъде гласувана продажбата на 2,84% от акциите на общината в приватизираната и банкрутирала компания " Градски превоз " АД.

От групата на Българска социалистическа партия възразиха против продажбата на " Петрол Енерджи ", чийто притежател е Георги Самуилов. " На база на тези проценти можем да вземем терените на " Градски превоз " назад ", стимулира се Йордан Василев от Българска социалистическа партия.

Йордан Илиев, началник на групата на ГЕРБ, подсети, че точно поради членове на партията-майка Българска социалистическа партия общината се е разделила с 33% присъединяване в " Градски превоз ". От левицата обаче отвърнаха, че ГЕРБ е била партия-майка.

Евелин Парасков от " Съюз за Пловдив " подсети, че община Пловдив съзнателно е изтървала акциите, откакто общото заседание на сдружението усили капитала. Това стана в мандата на Славчо Атанасов, натърти Евелин Парасков.

Слави Георгиев обаче репликира: " И след 11 години Славчо продължава да плаши доста хора. "

Предложението на зам.-кмета Величко Родопски беше признато след второ гласоподаване с 26 гласа, най-вече на ГЕРБ и коалиция. 10 бяха срещу, а 6 се въздържаха.
Свързани вести Съветниците отложиха екшъна със обществения комплекс в Пловдив Родители на заболели деца и обществени служащи стачкуват, не желаят частната компания СНИМКИ Протест в Комплекса за обществени услуги в Пловдив, не желаят частна фирма
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР