Дебат в ефира на bTV започна със скандал, след като

...
Дебат в ефира на bTV започна със скандал, след като
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Луна разгроми Александър Томов и Николай Малинов: Мястото им е в затвора

Дебат в ефира на bTV стартира със скандал, откакто водача на АТАКА Волен Сидеров отхвърли да взе участие. По думите му bTV е играла ролята на пиар на Луна Йорданова и се е пробвала да й даде повече ефирно време, като по този метод тя е изглеждала като преобладаваща. "Екип на bTV работи като пиар екип на Луна Йорданова. Искате да размажете нещата и да го визиите като шоу ", разяснява Сидеров.

След това стартира и самият спор сред Луна Йорданов, Николай Малинов и Александър Томов. "Чудя се тези тримата (бел. ред. и Волен Сидеров) какво вършат в студиото, откакто дълги години плячкосваха, мамиха и грабеха българския народ. Имам непосредствено предложение към тези хора, които са тук. Мястото им е в пандиза, а не в студиото на bTV. Аз като кандидат-президент желая да им предложа неотложно да се одобри закон за лустрация, неотложно да се отстранят всички някогашни комунисти, чиновниците на Държавна сигурност и техните доносници от заеманите длъжности. Ето до мен е Александър Томов. Ето, заповядай да се подпишеш, в случай че сте склонен за закон за лустрация ".

"Искаме да попитаме и един разузнавач Николай Малинов. Г-н Малинов, вие ще подпишете ли закона за лустрация. Да се одобри закон за лустрация, ще подпишете ли ", разяснява Луна и попита дали такива президенти желае народа или желаят хора, които да спрат грабежа.

"Моля продуцентът и гледащите да спрат да толерират сходно хулиганско държание. Да призовем Луна да напусне ", разяснява Николай Малинов.

"Наистина под достолепието ми е да бъда в едно студио с комунист-подлога и разузнавач. Излизам от студиото ", сподели преди да излезе Луна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР