Dead Space беше достатъчно ужасяваща, когато дебютира през 2008 г.,

...
Dead Space беше достатъчно ужасяваща, когато дебютира през 2008 г.,
Коментари Харесай

Играта, която ми даде предупреждение за сърдечен ритъм - и четири други призрачни заглавия, които да играя за Хелоуин

Dead Space беше задоволително ужасяваща, когато дебютира през 2008 година, а римейкът от 2023 година я трансформира в още по-сериозен празник.

Ако търсите смразяващо преживяване за Хелоуин, ето пет игри, от които да избирате на съвременни платформи.

Dead Space

Изображение: „ Поставете ръцете си над главата ти... не по този начин!' Снимка: EA

Няма по-добро място да започнете от играта, която ме накара да си помисля, че може би имам медицински епизод.

Dead Space ви показва като инженер на звезден транспортен съд в 26-ти век, затънал на зарязан миньорски транспортен съд, гъмжащ от сходни на зомбита чудовища, наречени некроморфи.

Производителят на Call of Duty Activision Blizzard ще бъде платен от Microsoft, защото регулаторът на Обединеното кралство дава зелено светлина

Петнадесет години и няколко генерации и са създали чудеса с визуализациите и с това имам поради, че са създали всичко да наподобява още по-ужасяващо.

Трудно е да се сетя за различен игра, която може да се похвали с такива отвратителни врагове или такова зашеметяващо многообразие от способи да ви убият.

Но възприятието на боязън е това, което в действителност кара страховете да се връхлитат, когато дойдат, с кораба, който изследвате, безусловно капещ с атмосфера.

Звездният звуков дизайн - от вашите самотни стъпки и скърцащи порти до смъдящите кръв писъци на некроморфите - също не вреди.

Resident Evil Village < /p> Изображение: Има по-лоши способи да се разсъните. Снимка: Capcom

Най-новото в дългогодишната сървайвъл хорър поредност от японския разработчик Capcom е образен тур де мощ и макар всички шансове стигна до iPhone в навечерието на Хелоуин.

Resident Evil Village се появи на конзолите през 2021 година, само че в този момент също живее там.

Погледнете го и евентуално ще бъдете завладени за нула време, като се има поради, че началният му час е задоволителен, занимателен в жанр Hammer-horror за поддържане на множеството цели игри.

Препъвайки се в титулярното европейско селце; битка с върколаци и върколаци на коне, а по-късно още върколаци с огромни чукове; загуба на половината ръка; да бъдете теглени през нереален палат от две дами-вампири, влачейки героя си в близост посредством чифт коси, вградени в прасците му...

Искам да кажа, в действителност е мъчно да се пребориш.

Алън Wake II

Изображение: Не ненавиждате ли просто, когато се изгубите на разходка из провинцията? Снимка: Remedy

Седмицата е добра за страшни игри, защото стартирането на iPhone на Village пристигна дни след дълго чакания Alan Wake II.

Оригиналът от 2008 година беше любовно писмо до Стивън Кинг, избирайки играчи като създател на ужаси, чийто нов разказ оживява към него, до момента в който той търси изчезналата си брачна половинка.

Той се трансформира в паметна класика и продължението беше още по-топло признато, с някои от най-хубавите оценки за рецензии на годината.

Той още веднъж е основан във фиктивния тихоокеански северозападен град Брайт Фолс, който би изглеждал като вкъщи си като тъмен декор на сезон и предлага обилие от боязън от скокове.

Игрите на Developer Remedy постоянно носят своите кино и телевизионни въздействия в ръкава си и с някои от най-реалистичните визуализации на 2023 година това би било занимателно да играете с другари или обичани хора до вас.

Five Nights At Freddy's

Изображение: Не напълно Мечо Пух… Снимка: ScottGames

Между и към този момент беше минала година за акомодации на видеоигри, преди Five Nights At Freddy's да щурмува боксофиса предишния уикенд.

Ако сте нов във франчайза, има доста точки за скачане, с девет съществени вноски от 2014 година насам.

Всяка се развива към верига заведения за хранене за пица и страховития аниматроничен амулет Фреди Fazbear - който най-добре е разказан като Чъки измежду плюшените мечета.

Първата игра бързо се трансформира в интернет феномен, със своите страховити скокове, които я направиха шлагер измежду стриймърите, само че идващите влизания не престават да се продават макар смесените сериозен банкет.

Хардкор почитателите се радват да измислят теории за необичайно богатата история на поредицата, защото нейният състав от страховити герои се уголемява.

Ако желаете да знаете какво е цялата блъсканица към това, до момента в който филмът е в кината, множеството от сериалите се оферират на смарт телефони за по-малко от цената на едно кафе.

Имението на Луиджи 3

Изображение: Оказва се, че Луиджи не се опасява от призраци. Снимка: Nintendo

Хелоуин не е единствено за порасналите измежду нас, а Luigi's Mansion 3 е съвършеният избор за тези, които са по-любовни.

Излизане от брат Сянката на Марио, хилавият водопроводчик със зелена шапка се екипира с сходни на Ловци на духове джаджи и вещици, до момента в който изследва населяван от духове хотел, с цел да го отърве от призраци и да избави приятелите си.

Проявената креативност е чиста удивителен, като всеки етаж на постройката има своя лична тематика. Един прилича дискотека от 80-те години на предишния век, различен ви кара да изследвате обрасла оранжерия.

Има задоволително леки скачащи уплахи, с цел да раздрусат младите, и като се има поради, че е на портативния Nintendo Switch, те даже биха могли да го обхванат кориците, в случай че се усещат смели.

Но това сигурно е повече Goosebumps, в сравнение с Exorcist и ни припомня, че Хелоуин в действителност може да бъде много потребен... в случай че желаете да бъде.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР