Де е тръгнал Киро на кирия с тая сабя халосия?

...
Кирил дотук, Де е тръгнал Киро

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Де е тръгнал Киро на кирия с тая сабя халосия?

Де е тръгнал Киро на кирия с тая сабя халосия? Това написа в собствен коментар Асим Ахмед Адемов.

SafeNews го приема без редакторска интервенция:

Де е тръгнал Киро на кирия с тая сабя халосия?.

Европейски Съюз приема законодателен акт за свободата на медиите за отбрана на независимостта на медиите от държавна, политическа или икономическа интервенция.

А в България Кирил Петков или както за някои е прочут като просто Киро, мечтае за работещи регулатори за медиите посредством които да закрива медии!!!

Скандална, антидемократична, брутална позиция на този смехотворен демократ, фиктивен европеец и за наш голям позор за известно време и български министър-председател!

Не съм юрист и бранител на една или друга медия в тази ситуация, само че съм бранител на всяка политически атакувана медия, без значение дали персонално ми харесват или не всички неща, които пишат

Като евродепутат и член на Комисията по просвета и обучение, пазя свободата на медиите от похищенията на лица като Кирил Петков. Основен пиедестал на демокрацията са свободните медии. И ние, членовете на комисията по просвета и обучение и голямата част от сътрудниците ми в Екологичен потенциал, поддържаме медийната независимост като дирек на демокрацията!

Невъзможно е да построяваме същинска, действителна народна власт без свободни медии, които да подлагат на критика дейностите на властимащите.

И същинската опасност за демокрацията не са свободните медии, а лица като Кирил Петков!

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР